Bescherm uw belangrijke gegevens op uw Synology NAS.

Synology weet als geen ander hoe belangrijk uw gegevens zijn. Denk hierbij aan uw belangrijke zakelijke documenten of misschien toch belangrijke camera beelden die u graag bewaard. Synology heeft verschillende toepassingen die ervoor zorgen dat juist deze gegevens veilig bewaard kunnen blijven. Hieronder worden een paar van de belangrijkste toepassingen uitgelicht.

Security Advisor

Security Advisor is een DSM-beveiligingstoepassing die uw DSM-instellingen en Synology NAS dagelijks scant. Security Advisor controleert onder andere uw instellingen en geeft u aanbevelingen om uw Synology NAS veilig te houden voor nu en in de toekomst. Er zijn verschillende functies die Security Advisor aanbiedt:

 1. Security Advisor voert verschillende controles uit die beveiligingsrisico’s en verdachte activiteiten kunnen opleveren.
 2. Analyseert abnormale inlogactiviteiten zoals het verkeerd raden van wachtwoorden. (Brute Force-aanvallen)
 3. Geeft een overzicht weer van de resultaten en de aanbevolen acties die u kunt ondernemen. Zowel dagelijks als maandelijkse rapporten zijn beschikbaar.
 4. De interne database wordt automatisch bijgewerkt en blijft actueel voor eventuele cyberdreigingen.

Active Backup Suite

Active Backup Suite centraliseert back-up taken voor verschillende doeleinde. Denk hierbij aan Windows, Office 365 en G-Suite. Active Backup zorgt ervoor dat u snel en betrouwbaar bij uw beschikbare bestanden kan en waar nodig deze uw bestanden kan herstellen. Hieronder de voordelen van de Active Backup Suite uitgelicht:

 1. Bespaar op onderhoud van meerdere en verschillende back-up software door Active Backup Suite te installeren.
 2. Bespaar op lange installatiestappen. Active Backup Suite biedt felxibele en snelle hersteloplossingen om de beste service te garanderen.
 3. Integreer global deduplicatie om de vereiste opslagruimte en back-up tijd effectief te verminderen.
 4. Klik hier voor een instructievideo en kom meer te weten.

Hyper Backup

De gegevens die op uw NAS zijn opgeslagen moeten ook worden beschermd. Hyper Backup zorgt voor deze bestanden en houdt deze veilig en beveiligd op uw Synology NAS. Hyper Backup biedt volledige ondersteuning voor back-up bestemmingen. De bestanden kunnen worden opgeslagen naar uw lokale Synology NAS, extern opslagapparaat en openbare cloud (Synology C2 cloud). Er kunnen in totaal 65.535 gegevensversies bewaard worden. Door de intuïtieve gebruikersinterface heeft u niet te maken met ingewikkelde instellingen en kunt u gemakkelijk en direct aan de slag. Klik hier voor meer informatie over Hyper Backup.

Snapshot Replication

Snapshot Replication Biedt vrijwel onmiddellijke planbare gegevensbescherming. Hierdoor blijven uw gegevens in gedeelde mappen en virtuele machines veilig en beschikbaar in geval van nood. De voordelen van Snaphot Replication:

 1. Het systeem kan 65.536 snapshot versies maken
 2. Snapshot Replication maakt ieder 5 minuten een back-up.
 3. Point-in-time herstel van bestanden is mogelijk. Het systeem gebruikt hiervoor slechts een fractie van de opslagruimte en computerresources in vergelijking met traditionele back-ups.
 4. Herstel via File Station of Windows verkenner zonde hulp van systeembeheerder.
 5. Klik hier voor een korte instructievideo.

Met bovenstaande toepassingen beschermt u niet alleen uw belangrijke gegevens maar ook uw Synology NAS tegen aanvallen van buitenaf. Bescherm en beveilig uw Synology NAS!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.