De belangrijkste functies van Synology C2

Synology heeft de belangrijkste functies van de cloudoplossing Synology C2 voor de bescherming van gegevens, services en gegevensinfrastructuur geïntroduceerd.

Persoonlijke gegevensbescherming

Vanwege de toenemende inter-connectiviteit zal het aantal apparaten en verbindingen in huishoudens naar verwachting toenemen. Dit betekent dat er meer gegevens worden gegenereerd, meer websites en apps worden geopend en meer apparaten beveiligd moeten worden. Elk huishouden heeft dus meer bescherming van persoonsgegevens nodig in de vorm van bijvoorbeeld wachtwoordmanagers en persoonlijke back-upoplossingen.

Bescherming van services

Moderne werkplekken worstelen vaak met het beheer van de inloggegevens van hun werknemers, omdat verouderde directoryservices niet alle soorten apparaten en cloud-services ondersteunen. C2 Identity zorgt dat de gebruikers van Windows- en Mac-apparaten, single sign-on (SSO) voor Microsoft 365, Google Workspace en andere SaaS-toepassingen centraal kunnen worden beheerd voor de hele organisatie.

Infrastructuur voor opslag

De hoeveelheid bedrijfsgegevens neemt exponentieel toe, maar Hybrid Share van C2 Storage en C2 Object Storage helpen ondernemingen hun IT-infrastructuur te versterken voor de opslag van bedrijfsgegevens, zodat ze gegevens zowel binnen als buiten de organisatie kunnen beheren.

Betrouwbare cloud en beveiliging

Synology C2 biedt versleuteling aan client- en aan server-kant via persoonlijke sleutels, gegenereerd door de gebruiker. Deze waarborgen dat de gegevens niet toegankelijk zijn voor onbevoegden.

Lees meer over Synology C2

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.