De slimmere cloudoplossing voor zakelijke netwerken

TP-Link heeft inmiddels al geruime tijd de Omada Cloud gebaseerde netwerkoplossingen in haar portfolio. Wat zijn voor jou de voordelen van deze oplossing?

TP-Link Omada producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben zeer lage uitvalpercentages en worden geleverd met niet minder dan 10 jaar fabrieksgarantie (via fabrikant). De technische ondersteuning is Nederlandstalig en dankzij de hechte samenwerking tussen Mobile-Harddisk.nl en TP-Link krijg jij gegarandeerd het beste advies voor jouw specifieke situatie.

Het TP-Link Omada platform is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, het vereist geen aanvullende training en het netwerk via de app of webinterface te beheren. Het is mogelijk om batchbeheer toe te passen en de netwerken zijn onbeperkt schaalbaar om zelfs de meest veeleisende projecten te kunnen bedienen. TP-Link heeft een ruim aanbod aan indoor en outdoor access points, multigig switches, gateways en controllers.

Omada EAP650

De nieuwste uitbreiding van het productaanbod binnen de TP-link Omada line-up is de EAP650, een compact en veelzijdig zakelijk AX3000 WiFi 6 access point met een diameter van slechts 16cm en een hoogte van 3,3cm. Dankzij deze compacte afmetingen en meegeleverde bracket is hij zeer eenvoudig te plaatsen.

Meer info over de nieuwe EAP650 is hier te vinden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.