Het NAS-portfolio van Seagate

Seagate IronWolf NAS harde schijven

Seagate IronWolf schijven zijn gebouwd voor 24×7 NAS-systemen met ingebouwde AgileArray™ firmware om toonaangevende RAID-prestaties mogelijk te maken en met trillingssensoren om de betrouwbaarheid van NAS-systemen met meerdere bays te optimaliseren. Klik hier voor meer info.

Seagate IronWolf NAS Pro harde schijven

De harde schijven in de IronWolf Pro serie beschikken ook over AgileArray™-technologie en zijn geoptimaliseerd voor de best mogelijke NAS-ervaring. IronWolf Pro is sterk genoeg voor werkbelastingen tot wel 300 TB/jaar, zodat meerdere gebruikers zonder problemen gegevens kunnen uploaden naar en downloaden van een NAS-server. IronWolf Pro is geschikt voor grotere NAS-toepassingen. Klik hier voor meer info.

Seagate IronWolf NAS SSD

Seagate IronWolf 110 SSD is gebouwd voor NAS, met capaciteiten van 240GB tot 3,84TB. Elke schijf bevat AgileArray™-firmware om uw NAS-behuizing maximaal te laten presteren in veeleisende omgevingen die permanent in gebruik zijn en in omgevingen met meerdere gebruikers, kan ook worden gebruikt in een all-flash array (AFA) of in een NAS met mogelijkheid tot gelaagde caching. Klik hier voor meer info.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.