Zes Hikvision technologieën die beveiliging naar een hoger niveau tillen

Profiteer van de nieuwste beveiligingstechnologieën voor jouw huis of bedrijf. Vroeger waren geautomatiseerde oplossingen voor beveiliging voorbehouden aan grote bedrijven, met grote budgetten. Maar vandaag de dag zijn geautomatiseerde technologieën steeds betaalbaarder aan het worden.

Door beveiliging te automatiseren kan je meer doen met minder. Je kan beveiliging notificaties in realtime ontvangen waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent zodat je sneller kunt reageren en je familie of werknemers en bedrijf effectiever kunt beschermen.

Toegangscontrole op afstand

In het geval van het beveiligen van een bedrijf kan je met bezoekers praten en de deur van het bedrijf op afstand openen met de Hikvision MinMoe-gezichtsherkenning. Je kan het gebouw openen voor werknemers, of om leveringen van leveranciers in ontvangst te nemen, zelfs wanneer je niet aanwezig of onderweg bent.

Geautomatiseerd alarm, zonder valse meldingen

Dit is gebaseerd op de Hikvision AcuSense-camera’s, die onderscheid maken tussen personen en voertuigen en andere bewegende objecten zoals vallende bladeren en regen, zodat valse meldingen in je beveiligingssysteem tot een minimum worden beperkt.

Licht- en geluidsalarmen om indringers te waarschuwen

Hikvision’s AcuSense Live-Guard oplossing maakt gebruik van licht- en geluidsalarmen om indringers af te schrikken voordat ze het terrein of gebouw betreden. Je kan ook aangepaste audioberichten opnemen die via de beveiligingscamera’s worden uitgezonden.

Video-opnamen in kleur, zelfs in de nacht

De ColorVu-technologie van Hikvision biedt beelden in kleur, zelfs tot 0,0005 lux, wat het equivalent is van sterlicht op een maanloze nacht. Beelden in volledige kleur bieden veel meer details, waardoor het eenvoudiger wordt om daders te identificeren.

Eenvoudige set-up en beheer voor beveiligingscamera’s en alarmen

De AX PRO-serie draadloze alarmdetectoren voor binnen en buiten werken samen met Hikvision-camera’s. Dat betekent dat je je beveiliging snel en eenvoudig kunt instellen en beheren vanaf één console.

Mobiele beveiligingsbewaking, waar je ook bent

Als je de Hik-Connect-app op je mobiele apparaat installeert, kan je alarmen en beelden van alle aangesloten Hikvision-apparaten monitoren. Op deze manier krijgt je volledige toegang tot realtime videofeeds, gebeurtenismeldingen en meer waar je ook bent.

Bekijk hier ons Hikvision assortiment

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.