IronWolf Health Management, houd je gegevens in goede conditie

Seagate IronWolf Health Management biedt belangrijke aspecten voor ondersteunde IronWolf en IronWolf Pro harde schijven. Dankzij IronWolf Health management, dat geschikt is voor populaire NAS-besturingssystemen, kun je ervoor zorgen dat de gezondheid van de NAS of schijf geen hinder ondervindt. Denk hierbij aan externe verstoringen, proactief ingrijpen en back-ups maken van je gegevens wanneer je een systeemmelding krijgt. Daarnaast maakt IronWolf Health Management gebruik van beschikbare toonaangevende hulp- en herstelservices in het geval van een catastrofe.

Plan, Controleer, Volg

IronWolf Health Management is ingebouwd in het NAS-besturingssysteem en biedt je de mogelijkheid om op elk gewenst moment een scan te plannen en het scanresultaat te beoordelen. Er wordt een logboek bijgehouden waarmee je trends kunt volgen en op de hoogte blijft van de status van jouw schijf op basis van de IronWolf Health Management resultaten.

Houd je werkbelasting in het oog

Met IronWolf Health Management kun je op compatibele NAS-systemen jouw werkbelasting in het oog houden. Door de werkbelasting in kaart te brengen, kun je het gegevensverkeer op jouw NAS op dagelijkse basis volgen. Zo weet je met nog meer vertrouwen dat jouw IronWolf en IronWolf Pro robuust zijn gebouwd voor permanent gebruik.

IronWolf Health Management is ingeschakeld voor Seagate IronWolf- en IronWolf Pro-schijven met een capaciteit van 4 TB of meer. Raadpleeg de website van de NAS-leverancier voor de meest actuele lijst met ondersteunde modellen. De volgende merken in ons assortiment ondersteunen IronWolf Health Management: QNAP en Synology.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.