Maak optimaal gebruik van je tijd en versnel het werkproces

Stroomlijn je werkproces met het PRO-DOCK 4-dockingstation. Als je compatibele SanDisk® Professional PRO-READER-apparaten hebt geïnstalleerd, kun je tegelijkertijd de inhoud van meerdere geheugenkaarten kopiëren in de vier speciale leesposities en je computer met je displays, drives en A/V-apparaten verbinden via één masterdock.

De ingebouwde 260 W voeding helpt je bovendien je compatibele apparaten en accessoires op te laden met 87 W stroomvoorziening. Tevens kun je je werkproces optimaliseren met Thunderbolt™-connectiviteit voor bliksemsnelle gegevensoverdracht en serieschakeling. Het PRO-DOCK 4-dockingstation is gemaakt voor aanpassing en kan ook op een DIT-cart of andere apparatuur worden aangesloten ter ondersteuning van je productiebehoeften.

Aansluitingen:

  • 2 x Thunderbolt™ 3
  • 2 x USB-C™ (USB 3.2 Gen 2)
  • 2 x USB-A (USB 3.0)
  • 1 x 3,5mm audio/mic
  • 1 x DisplayPort™ 1.4
  • 1 x Gigabit Ethernet

Ontworpen voor prestaties
Minimaliseer de uitvaltijd bij je productie met snelle overdrachten en vier leesposities voor gelijktijdige overdracht.

Koppeling met SanDisk® Professional PRO-READER-apparaten
Koppel het PRO-DOCK 4-dockingstation met compatibele PRO-READER-apparaten voor een schaalbare, tijdbesparende oplossing voor overdracht.

Vereenvoudig je werkproces
Stroomlijn je werkruimte en maak poorten vrij op je hostapparaten voor aansluiting van je displays, drives en A/V-apparaten via één krachtig dockingstation.

Geoptimaliseerde connectiviteit
Vergroot je productiviteit met Thunderbolt™-connectiviteit voor bliksemsnelle gegevensoverdracht, serieschakeling en stroomvoorziening.

Laad je uitrusting op
Met de ingebouwde 260 W voeding kun je je concentreren op je werkproces terwijl je compatibele apparaten en accessoires worden opgeladen met 87 W stroomvoorziening, met inbegrip van je computer.

Klaar voor aanpassing
Het SanDisk® Professional PRO-DOCK 4-dockingstation is gemaakt voor aanpassing en kan op een DIT-cart of andere apparatuur worden aangesloten ter ondersteuning van je productiebehoeften.

Klik hier voor meer info!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.