One. Powerful. Portfolio. SanDisk Professional

Western Digital introduceert Sandisk Professional, een samensmelting van twee merken die al onder de Western Digital-vlag vielen: Sandisk en G-Technology. Met deze nieuwe naamgeving gebruikt Western Digital de populariteit van het Sandisk-merk om de professionele technologie van G-Technology beter en vooral breder te positioneren. Dit betekent dat het G-Technology-merk langzaamaan gaat verdwijnen.

Met Sandisk Professional lanceert Western Digital overigens niet alleen maar de nieuwe naam. Het nieuwe portfolio bestaat uit premium opslagoplossingen, ontworpen om schaalbare, hoogwaardige en betrouwbare oplossingen te leveren aan professionals in diverse branches.

In totaal heeft Western Digital het over een portfolio van niet minder dan 16 producten voor Sandisk Professional. Verschillende modellen zijn al direct uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan de SanDisk Professional 4TB G-Drive 3.5 inch USB-C. Een harddrive in een stijlvol ontwerp met de capaciteit van een Ultrastar. De G-Drive is perfect voor snelle back-up en toegang tot je video’s, foto’s en muziek. En met de veelzijdige USB-C interface (5Gbps) kan je de G-drive verbinden en ook je MacBook opladen.

Klik hier voor de ‘nieuwe’ SanDisk Professional 4TB G-Drive 3.5 inch USB-C

SanDisk Professional heeft ook de 4TB G-Drive ArmorATD 2.5 inch opgenomen in zijn portfolio. Een robuuste, draagbare harde schijf die meedogenloos is en geschikt voor ieder lanschap. De ArmorATD is geschikt voor regen, stof en heeft een drievoudige schokbestendigheid, met een stevige aluminium behuizing, zodat je door extremen kunt gaan om de perfecte foto te maken. USB-C-connectiviteit biedt plug-en-playopslag met ondersteuning voor Thunderbolt 3.

De 4TB G-Drive ArmorATD 2.5 inch is direct uit voorraad leverbaar.


Wel zijn de producten in de line-up van Sandisk Professional nog voorzien van het logo van G-Technology. Dit zijn dus allemaal bestaande apparaten uit de G-Technology line-up, eventueel voorzien van een cosmetische upgrade. Het gaat hierbij om producten zoals externe SSD’s en G-RAID-oplossingen. Uiteindelijk zal dit logo langzaamaan vervangen worden voor die van SanDisk Professional.

Klik hier voor de verschillende modellen en de actuele voorraad van SanDisk Professional.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.