Pak opslag aan met WD Red Plus

De WD Red Plus, die volop krachtige functies bevat voor het verwerken van NAS-systemen in omgevingen die variëren van thuiskantoren tot grote ondernemingen, is ideaal voor het beschermen, archiveren en delen van waardevolle gegevens in NAS-systemen met maximaal 8 posities. WD Red Plus NAS-drives bieden je de flexibiliteit, de veelzijdigheid en het vertrouwen om steeds grotere hoeveelheden bestanden thuis en op het werk op te slaan, te beschermen en te delen.

Voor kleine en grote bedrijven
Als je de prestaties of capaciteit wilt vergroten, leveren WD Red Plus-drives de snelheid en capaciteit die zakelijke klanten nodig hebben voor het opslaan, beschermen en delen van groeiende hoeveelheden gegevens met een groeiend aantal NAS-gebruikers. Voor NAS-omgevingen met maximaal 8 posities leveren WD Red Plus-drives ongeëvenaarde prestaties en nooit aflatende zekerheid via een garantie van drie jaar.

Voor thuiskantoor en grootgebruikers
Of je nu een grootgebruiker bent die video’s in hoge resolutie wil opslaan of een thuiskantoor heeft met duizenden documenten die moeten worden beschermd, WD Red Plus-drives zijn ontworpen om je te helpen je digitale content moeiteloos te ordenen, te beschermen en op te slaan.

Gebouwd voor optimale NAS-compatibiliteit
Het unieke algoritme, dat is geoptimaliseerd voor NAS-systemen, biedt een goede balans tussen prestaties en betrouwbaarheid in NAS- en RAID-omgevingen. Het is heel eenvoudig: de WD Red Plus-drive is een van de meest compatibele drives die beschikbaar zijn voor NAS-behuizingen. Je hoeft ons echter niet op ons woord te vertrouwen. WD Red Plus-drives zijn het resultaat van uitgebreide technologische betrokkenheid met NAS-partners en compatibiliteits-testen.

Dag en nacht actieve omgeving
Omdat je NAS-systeem altijd is ingeschakeld, is een betrouwbare schijf cruciaal. Met een MTBF tot 1 miljoen uur, is de WD Red Plus-drive ontworpen om 24×7-omgevingen aan te kunnen.

Belangrijkste kenmerken van het product
– Beschikbaar in capaciteiten van 1 TB tot 14 TB met ondersteuning voor NAS-systemen met maximaal 8 posities
– Ondersteunt een werkbelasting tot 180 TB per jaar
– NASware-firmware voor compatibiliteit
– NAS-systemen voor bedrijven in een 24×7-omgeving
– Drie jaar garantie

Bekijk ons aanbod hier

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.