Pokémon Go batterij problemen: de oplossing

Wat is Pokémon Go en waarom gaat je smartphone batterij zo snel leeg?

Pokémon Go is pas net gelanceerd en heeft nu al wereldwijd meerdere records verbroken. Pokémon is een virtual reality-app met interactiviteit en maakt gebruikt van locatiebepaling via GPS op je smartphone, daarnaast kun je Pokémons identificeren met de camera van je toestel. Het Pokémon Go batterij gebruik vraagt hierdoor ontzettend veel van je telefoon en daarom is de accu van je telefoon ook zo snel leeg.

Kom van je luie stoel af en vang die Pokémons!

Om Pokémons te vangen moet je de deur uit, helaas is het niet mogelijk om te blijven luieren op de bank. Als je al op pad bent geweest, dan heb je wel gemerkt dat het continu gebruik van GPS en de camera veel van je accu vragen en daardoor de batterij van je telefoon snel leeg is.

Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je kilometers hebt gelopen en dat je dan nét op het moment dat je die ene zeldzame Pokemon kunt vangen met een lege accu staat.

Pokémon Go batterij besparingtips:

Om ervoor te zorgen dat jij wel die zeldzame Pokémon kan vangen en nog langer door kan blijven spelen, hebben wij hieronder een aantal tips voor je opgesteld:

  • Dim de helderheid van je scherm
  • Zet het geluid uit van je smartphone
  • Sluit alle andere applicaties tijdens het spelen van Pokémon Go
  • Zorg voor een powerbank of powershell voor jouw toestel!

Een powerbank of powershell voor je smartphone biedt uitkomst en zorgt ervoor dat je je batterij tijdens jouw Pokémon jacht op kunt laden. De iWalk Chameleon is een Power Case voor je iPhone 6(s) met ingebouwde accu, natuurlijk hebben we ook accu’s die geschikt zijn voor andere type smartphones!

Pokémon Go Batterij snel leeg oplossing

 

Bekijk hier ons gehele aanbod!

Mobile batteries, ook wel powerbanks genoemd bieden de perfecte oplossing als u onderweg bent en uw telefoon of tablet geen stroom meer heeft. Dit zijn oplaadbare accu’s die onderweg gebruikt kunnen worden om elektronische apparaten op te laden. Mobile batteries zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en vrijwel elke smartphone kan er op worden aangesloten.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.