PostNL komt ook nu gewoon bij u langs om uw pakket af te leveren!

Heeft u een bestelling geplaatst met een afleveradres in Nederland dan versturen wij standaard met PostNL, Belgische klanten kunnen naast PostNL ook kiezen voor UPS.

Graag willen we in een kort bericht aangeven dat er momenteel geen aanpassingen hebben plaatsgevonden bij de transportbedrijven waarmee wij samenwerken. Onderstaand het officiële statement van PostNL.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij PostNL de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Wij bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten.

Voorkomen verspreiding virus
We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

Voorbereiding
We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.