QNAP complete netwerkoplossingen

Met toenemende bestandsgroottes en het aantal apparaten op netwerken, neemt de behoefte aan betaalbare snelle netwerkapparaten toe. Met de betaalbare routers van QNAP kunt u gemakkelijk uw bestaande netwerk upgraden.

QNAP biedt daarbij de nieuwste manier om verbinding te maken met Wi-Fi 6 en SD WAN in een router. Geschikt voor bedrijven die zich aanpassen aan nieuwe externe werkomgevingen of voor uw netwerk thuis. QNAP realiseert zich dat VPN-implementatie die toegankelijk is vanaf meerdere locaties, evenals snelle on-premise netwerkconnectiviteit nog nooit zo essentieel geweest in de huidige situatie. Hiervoor heeft QNAP complete oplossingen uitgebracht met routers waarvan het nieuwste model Wi-Fi 6 en enterprise-grade SD-WAN ondersteunt. Met een betaalbare prijs is de nieuwste QNAP’s QHora-301W een solide basis voor netwerken van de volgende generatie.

  • QuWAN SD-WAN-technologie brengt automatisch een veilige mesh-VPN tot stand met QNAP-apparaten op meerdere locaties.
  • Ondersteunt Wi-Fi 6 dual-band 802.11ax
  • Twee 10GbE-poorten en vier Gigabit-poorten voor flexibele LAN- en WAN-implementatie.
  • De quad-core 2,2 GHz-processor van Qualcomm op ondernemingsniveau levert hoge prestaties voor gelijktijdige verbindingen.
  • Acht antennes bieden een perfect beeld van het draadloze patroon en ondersteunen Wi-Fi 6 voor signalen met een hoge dekking.
  • Ondersteunt maximaal zes SSID-groepen voor verschillende VLAN-instellingen.

Klik hier voor het nieuwste model, de QNAP QHora-301W

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.