QNAP DAS, voor extra opslagruimte

Met QNAP Direct-Attached Storage (DAS) kunt u eenvoudig de opslagruimte van uw pc uitbreiden. De QNAP DAS voegt extra opslagcapaciteit toe aan uw pc door rechtstreeks te worden verbonden via USB of een andere poort. In vergelijking met Network-Attached Storage (NAS) is DAS gewoon plug-and-use voor een enkele pc en is het geschikt voor gebruikers die alleen de opslag van één pc willen uitbreiden en geen behoefte hebben aan de geavanceerde functies en netwerkconnectiviteit van een NAS. Daarnaast werkt een DAS sneller en betrouwbaarder dan een externe harde schijf.

De belangrijkste eigenschappen van een DAS op een rijtje:

  • RAID Support: de DAS ondersteunt verschillende RAID niveaus voor een betere bescherming van de gegevens.
  • Probleemloze installatie: de QNAP DAS is volledig plug and use en vereist geen netwerkconfiguratie.
  • Eenvoudige interface: met de QNAP external RAID manager helpt u het DAS systeem, de schijven en de status van het systeem te bewaken.

QNAP komt nu met de ideale keuze voor pc-gebruikers die hun ruimte willen uitbreiden, de QNAP TR-004. De TR-004 maakt gebruik van een USB 3.2 Gen 1 Type-C-poort voor snellere gegevensoverdracht en ondersteund software- en hardware gestuurde RAID-configuraties. Dit model is direct uit voorraad leverbaar, klik hier voor meer informatie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.