QNAP Malware Remover

Bescherm je NAS gegevens tegen Malware-aanvallen en scan deze regelmatig met de nieuwste QNAP Malwaredefenities. Tijdens een aanval worden geïnfecteerde bestanden onmiddellijk verwijderd om de beveiliging van NAS-gegevens te garanderen.

Preventie
Versleutelde ransomware en malware worden voortdurend aangepast, waardoor ze moeilijk te bestrijden zijn. Malware Remover downloadt automatisch de nieuwste malwaredefinities, en in combinatie met automatisch scannen kun je profiteren van continue gegevensbescherming.

Beheer
Controleer regelmatig de gebeurtenislogboeken om de scanresultaten van Malware Remover weer te geven. Als er malware is gedetecteerd labelt het systeem het logboek als WARNING en laat deze ook zien welke bestanden wel beveiligd zijn.

Updates
Ontvang regelmatig updates van cloudgebaseerde malwaredefenities samen in combinatie met automatisch scannen profiteer je van continue gegevensbescherming. Stuur daarnaast deze gegevens van Malware Remover naar QNAP en help QNAP deze updates te versnellen en de NAS gegevensbescherming te verbeteren.

Klik hier om de QNAP Malware Remover te downloaden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.