QNAP QmailAgent

QNAP QmailAgent is een veilige, gebruiksvriendelijke e-mailservice waarmee je eenvoudig e-mailaccounts kunt beheren en daartussen kunt schakelen om e-mails te verzenden en te controleren. Zorg voor volledig eigendom van gegevens, beveiliging en back-up van je e-mails met QmailAgent.

QmailAgent is een gebruiksvriendelijke e-mailservice die de nadruk legt op veiligheid en persoonlijke privacy. Veilig e-mails verzenden/ontvangen en meerdere e-mailaccounts centraal beheren met QmailAgent.

Beheer centraal meerdere e-mailaccounts
Beheer Gmail-, Yahoo-, Out
look- of andere IMAP-e-mailaccounts centraal en schakel snel tussen deze accounts.

Maskeer je IP-adres
Wanneer je e-mails verzendt via QmailAgent, wordt jouw NAS IP-adres gebruikt. Dit helpt om jou huidige locatie te verbergen wanneer je op reis bent of op afstand werkt.

E-mail verzenden via SSL-codering
Met QmailAgent ontvangt en verzendt je jouw e-mails via SSL om gevoelige informatie te beschermen.

Eenvoudig te gebruiken strakke interface
QmailAgent is net zo gebruiksvriendelijk als je favoriete e-mailclients. Het biedt volledige functionaliteit voor het samenstellen, lezen en organiseren van e-mails:

Postvak
Het bevat alle functies die nodig zijn voor het lezen, samenstellen en beheren van e-mails. Het scherm bevat vier gebieden: Berichtenlijst, werkbalk, postvakmappen en het voorbeeldvenster.

Adresboek
Geeft jouw contactpersonen weer in persoonlijke en geïmporteerde adresboeken. Het adresboek is in drie gebieden onderverdeeld: Adreslijsten en groepen, lijst met contactpersonen en contactgegevens.

Instellingen
De voorkeuren en het uiterlijk van Qmail kunnen worden aangepast via het Instellingen tabblad, inclusief het beheren van mappen, identiteiten van afzenders en standaardantwoorden.

Wisselen van account
Klik op het pictogram om uw verschillende e-mailaccounts weer te geven en snel van account te wisselen.

De meeste e-mailservices beperken de grootte van bijlagen. Wanneer je QmailAgent gebruikt, kun je elk bestand (ongeacht de bestandsgrootte) van jouw NAS delen met behulp van “SmartShare”-koppelingen. Met deze koppelingen krijgen ontvangers rechtstreeks toegang tot gedeelde bestanden, zodat je snel en eenvoudig grote bestanden, die door de meeste e-mailproviders worden beperkt, kunt toevoegen en delen.

Met QmailAgent kun je jouw e-mails snel van de ene account naar een andere account overzetten. E-mails kunnen in batches worden verzonden, zonder dat handmatig doorsturen nodig is of dat jij je zich zorgen moet maken over gegevensverlies. De volledige e-mailthread en de informatie van de oorspronkelijke afzenders worden ook bewaard.

Probeer nu de secundaire back-up van QmailAgent!
De premium QmailAgent-licentie ondersteunt secundaire back-ups van e-mail en accounts, inclusief de mogelijkheid om een back-up te maken van e-mail van de ene account naar de andere. Klik hier voor meer informatie.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.