QNAP QTS 5.0

De nieuwe QTS 5.0 van QNAP biedt verbeterde gegevensbeveiliging om je digitale bezittingen beter te beschermen. Met de nieuwste update bouwt QNAP voort op zijn solide basis met een bijgewerkte systeemkern en een geoptimaliseerde gebruikersinterface. Daarnaast biedt de QTS 5.0 geavanceerde functies om de uitdaging van snelle technologische veranderingen aan te gaan voor een verbeterde gegevensbeveiliging, -kracht en -intelligentie.

  • Verbeterde beveiliging
  • Ondersteunt WireGuard VPN
  • Verbeterde prestaties van de NVMe SSD-cache
  • Ondersteunt AMD-verbeteringen

Verhoog uw beveiliging

QTS 5.0 ondersteunt TLS 1.3 om de beveiliging en prestaties te verbeteren, met automatische updates van QTS en de apps om ervoor te zorgen dat je NAS onder optimale omstandigheden blijft werken. Je kunt ook de SSH-sleutels gebruiken voor verificatie om de toegang tot uw NAS te beveiligen, waardoor wachtwoordschendingen of soortgelijke potentiële aanvallen worden voorkomen.

Gebruiksvriendelijk

Als je de eerste installatie uitvoert leidt het prikbord je gemakkelijk door het installatie proces. Volg stapsgewijs de instructies voor een snelle en eenvoudige installatie.

De nieuwe QTS 5.0 komt ook met een nieuwe lay-out, deze is soepeler, nauwkeuriger en sneller dan zijn voorganger. Het visuele ontwerp is niet alleen frisser maar ook comfortabel en zorgt voor een fijne NAS-ervaring. Daarnaast vind je nu ook je favoriete apps sneller door de zoekbalk geïntegreerd in het hoofmenu.

WireGuard VPN

Je internet- en openbare Wi-Fi-verbinding kunnen je persoonlijke gegevens en privacy in gevaar brengen. VPN (Virtual Private Network) biedt een veilige en aanbevolen manier om je onlineactiviteiten te beschermen terwijl je op internet surft of op afstand toegang tot je NAS hebt. De nieuwe QVPN 3.0 Integreert het populaire, lichte en betrouwbare WireGuard VPN, waardoor je beschikt over een gebruiksvriendelijke interface voor het instellen van een veilige verbinding, een bijzonder geweldig hulpmiddel voor thuis en werken op afstand.

NVMe SSD-Cache

De nieuwe kern verbetert de PCIe-prestaties, waardoor QTS 5.0 de prestaties en het gebruik van de NVMe SSD kan verbeteren. Als cacheversnelling is geactiveerd, kan SSD-opslag efficiënter worden gebruikt, terwijl ook geheugenbronnen worden ontlast. De prestaties blijven hoog, zelfs wanneer meerdere gelijktijdige gebruikers dezelfde gedeelde mappen openen, en het overbrengen van grote bestanden via SMB/NFS verloopt sneller.

Upgrade nu om de nieuwste innovaties en verbeteringen te ervaren in QTS 5.0 of voer de live update uit van je NAS OS!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.