QNAP QVR Face Link

Met de huidige coronamaatregelen zijn de mondmaskers weer terug in het straatbeeld gekomen. De QVR Face Link biedt onmiddellijke en nauwkeurige gezichtsherkenning met live AI-gestuurde video-analyses, die zelfs gemaskerde mensen kunnen herkennen.

Gezichtsherkenning en analyses in real-time

QVR Face is een oplossing voor slimme gezichtsherkenning voorzien van real-time video-analyse vanuit aangesloten camera’s. Je kan de video-analyse gebruiken voor het instellen van profielen, groepen en meldingen van gebeurtenissen voor directe gezichtsherkenning. QVR Face herkent doelgezichten snel en nauwkeurig door ondersteuning van multi-face herkenning en dynamische gezichtsherkenningstechnologieën. Externe partners kunnen de QNAP API gebruiken om gegevens van QVR Face te verwerken bij het opzetten van intelligente toegangssystemen, systemen voor ledenidentificatie, of slimme digitale bewegwijzering voor toepassingen zoals automatisch toegangsbeheer, deelnamebeheer en slimme winkeldiensten.

Mondmaskerdetectie en gezichtsherkenning in één oplossing

QVR Face is geïntegreerd met de FaceMe AI-gezichtsherkenningstechnologie van CyberLink, die slechts één volledig gezichtsbeeld vereist om een profiel te voltooien. QVR Face herkent gezichten, zelfs als ze door mondmaskers worden afgedekt, en is van toepassing op een profiel, waardoor een nieuwe contactloze bewaking en kloktijden worden geboden voor ziekenhuizen en diverse faciliteiten waar de huidige mondmaskers nodig zijn.

Identiteitsverificatie eenvoudig gemaakt met profieldatabase

Je kan analytische taken voor gezichtsherkenning maken van livestreams, camera’s of opnames opgeslagen op de NAS in QVR Face. Met de resultaten van de video-analyses kan je profielen van geïdentificeerde personen maken, groepen instellen (zoals VIP-groepen, ongeregistreerde gezichten, of zwarte lijsten) en gebeurtenismeldingen. Het systeem verzendt meldingen als iemand aan de regels voor gezichtsidentificatie voldoet. (Voorwaarden voor regels voor gezichtsidentificatie zijn geslacht, leeftijd en groepscategorie). U kunt ook het video-analyserapport voor eerdere resultaten van video-analyses bekijken.

QVR Face: De juiste versie kiezen

Je kan de meest geschikte QNAP NAS en QVR Face-versie kiezen gebaseerd op uw toepassingsscenario’s, vereiste functies en beschikbare budgetten. Klik hier voor de verschillende versies en meer informatie over QNAP QVR Face Link.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.