QNAP QVR Smart Search

Stop met het handmatig zoeken naar bewakingsgebeurtenissen en ga ze zoeken met het AI-gestuurde QVR Smart Search. QVR Smart Search wordt rechtstreeks uitgevoerd op een bewakingsserver en is ontworpen om continu te worden uitgevoerd. Het biedt continu zoeken naar gebeurtenissen met minimale systeembronnen, en elke geautoriseerde gebruiker kan zich aanmelden om de taakstatus en zoekresultaten te controleren. QVR Smart Search is in slechts 90 seconden in staat om door een bewakingsvideo van één uur te zoeken en is de beste keuze voor moderne surveillance-oplossingen. Het is snel, nauwkeurig en probleemloos!

  • Achtergrondanalyse zonder de opnameprestaties te beïnvloeden
  • Controleer opnamen van gebeurtenissen met de tijdlijn
  • Slim zoeken naar verschillende gebeurtenissen

Je kunt QVR Smart Search gebruiken op computers en QNAP NAS met een HDMI-uitgang. Specificeer de zoekcriteria in de QVR Pro Client- of QVR Smart Client-interface en zoek vervolgens snel naar opnamen van gebeurtenissen binnen een tijdsperiode en detectiegebied.

En QNAP komt nu met een leuke actie! Abonneer je nu op de QVR AI Pack en ontvang tijdelijk 50% Korting. Geef je NAS de kracht van QVR Smart Search (video zoeken) en QVR Smart Client (HDMI-uitvoer).

  • Gebruik de kortingscode 2022QVRAIPACK50 tijdens het afrekenen om 50% op jouw aankoop te besparen.
  • Je kunt de kortingscode slechts eenmaal gebruiken voor elke QID en voor maximaal twintig (20) licenties voor QVR AI-pakketten in één bestelling.
  • Deze aanbieding eindigt op 31 mei 2022.
  • QNAP behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de gebruiksvoorwaarden te wijzigen zonder voorafgaand bericht.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.