QNAP TS-453A wint COMPUTEX Best Choice Award 2016

“Het is een grote eer dat onze TS-453A door Computex erkend wordt met ‘Best Choice Award’, samen met andere producten uit gevierde bedrijven”, aldus Meiji Chang, algemeen manager van QNAP. “De combinatie van uitstekende hardware en innovatieve QTS-Linux dual-systemen, bevestigt de innovatieve en creatieve gedachten van QNAP ten aanzien van de TS-453A om trends in de sector en de behoeften van de gebruiker te vervullen.”

De QNAP TS-453A QTS-Linux Combo NAS wordt aangedreven door een Intel® Celeron® N3150 quad-core CPU om uitstekende prestaties te leveren, het biedt een elegante privé cloud-oplossing die de opslag en toepassingen van het Internet of Things (IoT) voor het komende IoT-tijdperk centraliseert. De TS-453A stelt gebruikers in staat direct gebruik te maken van verschillende rijke Linux® apps (zoals Ubuntu®) voor het vervullen van taken en andere behoeften.

De TS-453A ondersteunt dubbele HDMI-uitgang, 4K (H.264) video afspelen, Volume/LUN Snapshots, Virtualization Station, Container Station, VPN Server/Client, Proxy Server, Qsync voor bestandssynchronisatie tussen apparaten, en nog veel meer. Lees het hier!

Computex_TS-453A

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.