SanDisk Professional G-RAID 2 nu in de aanbieding!

De SanDisk Professional G-RAID 2 is een high-performance 7200 TPM dubbele harde schijf voor opslag van ondernemingsklasse. De G-RAID 2 komt met Thunderbolt 3, USB-C (ondersteunt USB 3.1 Gen 2) en HDMI-connectiviteit voor ultieme flexibiliteit. Deze ultrasnelle opslagoplossing van hoge capaciteit is ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen, waar op eenvoudige wijze Multi-stream HD-, 2K-, 4K- en HDR-videoworkflows worden ondersteund.

De SanDisk Professional G-RAID 2 komt met 2 Ultrastar drives van Enterprise klasse voor al je veeleisende werklasten en kritische content. Voor de maximale prestatie van deze schijven wordt de G-RAID 2 geleverd in een RAID 0 met eventuele configuratie mogelijkheden naar een RAID 1 of JBOD.

Met de dubbele Thunderbolt 3 poort kan je gemakkelijk tot 5 apparaten in serie schakelen. Hierdoor blijf je verbonden met je G-RAID 2, verschillende harde schijven, 4K-schermen en meer via één enkele verbinding.

De SanDisk Professional G-RAID is nu in de aanbieding en direct uit voorraad leverbaar in de volgende capaciteiten (8TB, 12TB, 24TB, 36TB) en wordt ondersteund door een beperkte garantie van 5 jaar.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.