SanDisk Professional G-Raid Shuttle

Een transporteerbare hardwarematige RAID-oplossing met Thunderbolt 3- (40 Gbps) en USB-C-interfaces (10 Gbps) die professionele contentmakers een kolossale capaciteit biedt en krachtige prestaties voor back-up, supersnelle toegang en realtime videobewerking. Met 5 jaar beperkte garantie, vormt de G-RAID Shuttle de ultieme opslagoplossing voor veeleisende videoworkflows op locatie en in de studio.

Capaciteit die je kunt dragen
Beheer enorme hoeveelheden media van meerdere camera’s op locatie, in de studio of onderweg met tot 144 TB aan RAID-opslag in een enkel draagbaar systeem.

Prestaties
Als je met een krappe deadline zit, kun je vertrouwen op de belachelijk hoge overdrachtssnelheden van de G-RAID Shuttle. De G-RAID Shuttle SSD behaalt overdrachtssnelheden tot 2800 MB/s, wat perfect is voor meerdere media-overdrachten en intensieve bewerkingssessies!

Hardwarematige RAID
G-RAID Shuttle-apparaten maken gebruik van een hardware matige RAID-controller. Dit betekent algemeen verbeterd prestatievermogen en betrouwbaarheid in vergelijking met een via software beheerd systeem omdat het verwerkingsvermogen van je computer niet nodig is voor het beheren van de RAID.

Krachtige veelzijdigheid
Elk project is anders, dus heb je opslag nodig die flexibel is. Via een dubbele poort kun je tot 6 apparaten in serie schakelen via Thunderbolt 3, terwijl je met dubbele protocolondersteuning apparaten met alleen USB kunt verbinden. Eis opslag die je vooruithelpt en je niet vertraagt.

Klik hier voor meer info en het huidige assortiment!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.