SanDisk Professional Workflow oplossingen voor fotografie

Of je nu opnames maakt van wilde dieren, modemodellen of beelden vanuit de lucht, je zult een back-up van je materiaal moeten maken. De meeste professionals hanteren een 3-2-1-back-upsysteem, waarbij zij altijd 3 exemplaren van hun opnamen hebben om zo te voorkomen dat zij iets kwijtraken. De professionele oplossingen van SanDisk Professional ondersteunen fotografen hierbij. Denk hierbij aan vastlegging tot bewerking met robuuste, draagbare SSD’s en krachtige RAID-drives.

Op Locatie
Het is van groot belang om je beeldmateriaal als fotograaf te controleren en een back-up te maken na elke opname. Er kan van alles gebeuren als je op locatie bent, denk hieraan slecht weer tot misschien wel het kwijtraken van je bagage. De meeste fotografen hebben daarom 3 exemplaren die apart met ze meereizen, gewoon voor het geval er één verloren gaat. De robuuste draagbare harddrives en SSD’s van SanDisk Professional zijn zo ontworpen om zelfs de ruigste terreinen te overleven met IP-classificaties voor water- en stofbestendigheid, pletbestendigheid tot 900 kg en valbescherming. Bekijk de G-DRIVE SSD voor snellere overdrachten. Of ga voor meer capaciteit en kies voor de G-DRIVE ArmorATD, die tot 5 TB gaat!

In de studio
Tijdens de bewerking wordt de magie toegevoegd. Terwijl de concept afbeeldingen groter worden bij verbetering van de cameratechnologie, is het belangrijk om ook een opslag workflow te hebben die in staat is dit materiaal te verwerken. De desktopoplossingen van SanDisk Professional zijn ontworpen met jouw bewerking workflow in het achterhoofd. SanDisk Professional adviseert de G-DRIVE PRO als je standaard scratchschijf of de G-RAID 2 als je op zoek bent naar redundantie. Voor zwaardere workloads kun je kijken naar de G-RAID Shuttle-oplossingen. Alle G-RAID Shuttles zijn ontworpen met drives van ondernemingsklasse, aanpasbare RAID-opties en ev Bay Adapters die je kunt aanpassen om gemakkelijk beeldmateriaal over te brengen en te kopiëren.

Klik hier voor de gehele collectie van SanDisk Professional en zie wat wij direct uit voorraad leverbaar hebben.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.