SanDisk Professional

SanDisk Professional lanceert een breed portfolio die bestaat uit premium opslagoplossingen, ontworpen om schaalbare, hoogwaardige en betrouwbare oplossingen te leveren aan professionals in diverse branches. In totaal heeft SanDisk Professional een portfolio van niet minder dan 16 producten.

Verschillende modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan de SanDisk Professional 4TB G-Drive 3.5 inch USB-C. Een harddrive in een stijlvol ontwerp met de capaciteit van een Ultrastar. De G-Drive is perfect voor snelle back-up en toegang tot je video’s, foto’s en muziek. En met de veelzijdige USB-C interface (5Gbps) kan je de G-drive verbinden en ook je MacBook opladen. Klik hier voor de ‘nieuwe’ SanDisk Professional 4TB G-Drive 3.5 inch USB-C

SanDisk Professional heeft ook de 4TB G-Drive ArmorATD 2.5 inch opgenomen in zijn portfolio. Een robuuste, draagbare harde schijf die meedogenloos is en geschikt voor ieder landschap. De ArmorATD is geschikt voor regen, stof en heeft een drievoudige schokbestendigheid, met een stevige aluminium behuizing, zodat je door extremen kunt gaan om de perfecte foto te maken. USB-C-connectiviteit biedt plug-en-playopslag met ondersteuning voor Thunderbolt 3.

Klik hier voor het gehele assortiment en de actuele voorraad van SanDisk Professional.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.