Seagate Guardian IronWolf (Pro), waar behoefte is aan schijven die een hoge werkbelasting aankunnen.

De Seagate IronWolf (Pro) is een 3,5 inch NAS harde schijf met een opslagcapaciteit tot wel 12TB en 18TB in de Pro serie. De Seagate IronWolf heeft een SATA 6 Gb/s interface en een cache van 256MB. De harde schijven in de IronWolf (Pro) serie beschikken over AgileArray™-technologie en zijn geoptimaliseerd voor de best mogelijke NAS-ervaring. AgileArray™ zorgt voor optimale schijfbelasting, RAID-optimalisatie en geavanceerd energiebeheer. Seagate IronWolf (Pro) is sterk genoeg voor werkbelastingen tot wel 300 TB/jaar, zodat meerdere gebruikers zonder problemen gegevens kunnen uploaden naar en downloaden van een NAS-server.

De meest geschikte toepassingen voor de IronWolf (Pro) schijven zijn NAS Systemen voor thuisgebruik, creatieve professionals, (thuis)bedrijven en het MKB.

IronWolf Health Management

Bescherm je gegevens met IronWolf Health Management in populaire en compatibele NAS-apparaten. IronWolf Health Management is ontworpen voor compatibele NAS-systemen, zoals Synology en ASUSTOR. In combinatie met ondersteunde IronWolf of IronWolf Pro HDD’s wordt de algehele betrouwbaarheid van het systeem verbeterd door de weergave van uitvoerbare gebruikersopties voor preventie, interventie of herstel.

  • Geoptimaliseerd voor NAS-systemen met AgileArray
  • Bescherm uw NAS met IronWolf Health Management en Seagate Rescue-gegevensherstel
  • Ontwikkeld om dag en nacht actief en beschikbaar te zijn
  • Cache, tot 256MB
  • Ingebouwde rotatietrillingssensoren
  • Gemiddelde tijd tussen fouten (MTBF): 1,2 miljoen uur
  • 3 Jaar IronWolf en 5 jaar IronWolf Pro beperkte garantie

Klik hier voor de verschillende capaciteiten en de actuele voorraad!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.