Seagate Rescue Data Recovery Services om gegevens te herstellen

Je wil natuurlijk niet dat jouw vakantiefoto’s en video’s of belangrijke documenten voor school of werk door hardware of software proberen kwijtraken. Het herstellen van gegevens kan in sommige gevallen mogelijk zijn, maar als een data recovery bedrijf ermee aan de slag moet dan kan het flink in de kosten lopen. Daarom biedt Seagate Rescue Data Recovery Services om gegevens te herstellen, deze service is inbegrepen bij de meeste Seagate schijven. Bescherm je gegevens, en je budget, tegen onverwacht gegevensverlies bij mechanische of onvoorziene storingen of natuurrampen.

Met Rescue Data Recovery Services om gegevens te herstellen profiteer je van:

  • Toegang tot een team met de beste experts op het gebied van gegevensherstel
  • Eén poging tot in-lab gegevensherstel
  • Bij een geslaagd herstel: een versleuteld opslagapparaat dat jou herstelde gegevens bevat
  • Een toonaangevende slagingskans van 95% bij intern SSD- en HDD-gegevensherstel

Wanneer gegevens niet meer op de gebruikelijke manier toegankelijk zijn, is het tijd om een herstelexpert in te schakelen.

Gegevensherstel is het proces waarbij gegevens die zich op beschadigde opslagmedia, zoals HDD’s, SSD’s of flashschijven bevinden, worden gered. Die beschadiging kan het gevolg zijn van fysieke schade aan de hardware zelf of van schade aan het interne opslagsysteem. In alle scenario’s is het doel hetzelfde: alle bestanden op het beschadigde apparaat kopiëren naar een nieuw, toegankelijk apparaat of het oorspronkelijke apparaat weer in werkende staat herstellen.

De methode waarmee gegevens worden hersteld, hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van het apparaat, de complexiteit van de hardware en de omvang van het defect aan het opslagapparaat. Als de schade fysiek van aard is, zullen experts op het gebied van gegevensherstel proberen het apparaat te repareren door de aangetaste hardwarecomponenten te vervangen. In het geval van logische schade kan gespecialiseerde software worden ingezet die onbewerkte gegevens kan klonen en naar een nieuw apparaat kan kopiëren.

Bij aankoop van een van de volgende Seagate-schijven zijn de Rescue Data Recovery Services om gegevens te herstellen inbegrepen.

  • IronWolf
  • IronWolf Pro
  • SkyHawk
  • SkyHawk AI
  • FireCuda

Bekijk ons Seagate assortiment

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.