Seagate Rescue Data Recovery Services

Het verliezen van belangrijke data is voor iedere gebruiker van harde schijven een nachtmerrie. Het verlies van deze gegevens is voor de gebruikers regelrecht vervelend maar vaak ook erg duur. Om deze data terug te halen (mits dat nog mogelijk is) kost vaak vele euro’s en ook veel tijd die er soms helaas niet is.

Daarom heeft Seagate het volgende voor zijn klanten, Seagate Rescue Data Recovery Services om gegevens te herstellen, nu al inbegrepen bij de meeste Seagate-schijven. Bescherm je gegevens, en je budget, tegen onverwacht gegevensverlies bij mechanische of onvoorziene storingen of natuurrampen. Seagate staat voor je klaar en biedt gemoedsrust wanneer het ondenkbare toch gebeurt.

 • Met Seagate Rescue Data Recovery Services profiteer je van:
 • Toegang tot een team met de beste experts op het gebied van gegevensherstel
 • Eén poging tot in-lab gegevensherstel
 • Bij een geslaagd herstel: een versleuteld opslagapparaat dat uw herstelde gegevens bevat
 • Een toonaangevende slagingskans van 95% bij intern SSD- en HDD-gegevensherstel

Klik hier om contact op te nemen met Seagate Support om uw aanvraag in te dienen, om op te vragen of je schijf in aanmerking komt voor deze service of om uw garantie te controleren.

Hoe werkt Seagate Rescue Data Recovery Services gegevensherstel

Wanneer gegevens niet meer op de gebruikelijke manier toegankelijk zijn, is het tijd om een herstelexpert in te schakelen.

Gegevensherstel is het proces waarbij gegevens die zich op beschadigde opslagmedia, zoals HDD’s, SSD’s of flashschijven bevinden, worden gered. Die beschadiging kan het gevolg zijn van fysieke schade aan de hardware zelf of van logische schade aan het interne opslagsysteem. In alle scenario’s is het doel hetzelfde: alle bestanden op het beschadigde apparaat kopiëren naar een nieuw, toegankelijk apparaat of het oorspronkelijke apparaat weer in werkende staat herstellen.

De methode waarmee gegevens worden hersteld, hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van het apparaat, de complexiteit van de hardware en de omvang van het defect aan het opslagapparaat. Als de schade fysiek van aard is, zullen experts op het gebied van gegevensherstel proberen het apparaat te repareren door de aangetaste hardwarecomponenten te vervangen. In het geval van logische schade kan gespecialiseerde software worden ingezet die onbewerkte gegevens kan klonen en naar een nieuw apparaat kan kopiëren.

Seagate Resque services stappenplan

 1. Neem contact op met Seagate Support over uw aanvraag
 2. Ontvang een vooraf betaald verzendetiket
 3. Verstuur uw pakket naar het lab
 4. Volg de status via e-mailupdates
 5. Houdt rekening met maximaal 15 dagen
 6. Indien het gelukt is ontvang je je gegevens op een versleuteld opslagapparaat retour
 7. Herstel niet geslaagd dan kun je de schijf retour laten sturen of Seagate vernietigd deze

Klik hier voor de actuele voorraad en Seagate schijven ins ons assortiment.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.