Synology C2, een cloud voor veilige gegevens

Verhoog de efficiëntie met veilige en betrouwbare cloudoplossingen voor opslag, wachtwoordbeheer, het delen van bestanden en back-ups. Waarbij dit mogelijk is voor particulieren en bedrijven. Denk hierbij aan je eigen prive cloud met foto’s, bestanden en wachtwoorden. Maar voor bedrijven kan hier ook gedacht worden aan het beveiligen van bestanden en het veilig delen daarvan. Er zijn zowel prive als zakelijk vele mogelijkheden die Synology C2 kan aanbieden:

  • Veilig beheer van inloggegevens
  • Bescherming van persoonsgegevens
  • Volledige, efficiënte NAS-back-up
  • Opslag
  • Veilig delen van bestanden
  • Overdracht

Gebouwd voor vertrouwen en veiligheid
Bescherm je gegevens tegen ongeoorloofde toegang en help je organisatie om te voldoen aan de voorschriften voor gegevens privacy.

Vertrouwde Cloud infrastructuur
Houd je gegevens veilig met versleuteling aan de serverzijde en schakel versleuteling aan de clientzijde in via privésleutels die nooit de apparaten verlaten waarop ze zijn gemaakt. Garandeer de duurzaamheid van gegevens door middel van wiscodering.

Naleving en privacy
Synology C2 wordt gehost in colocatiedatacenters die strenge inspecties hebben doorstaan voor strikte beveiligingsprocedures en fysieke veiligheidskenmerken, en ISO 27001- en SOC 2 Type II-certificeringen behalen.

Gegevensresidentie behouden
Bewaar je gegevens uitsluitend in de jurisdictie en het datacenter van je keuze. Synology exploiteert datacenters in de VS, Duitsland en Taiwan.

Interesse in Synology C2, klik hier voor meer informatie.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.