Synology DVA1622 NVR geoptimaliseerd door AI voor gebruik in huis en op kantoor

De Synology NVR DVA1622, een uitbreiding van Synology’s succesvolle reeks ‘deep learning’-netwerkvideorecorders die ideaal is voor kleinere installaties. Eerder heeft Synology de DVA3221 met vier sleuven gelanceerd om AI-gebaseerde bewaking toegankelijk te maken voor het midden- en kleinbedrijf. De nieuwe DVA1622 met twee sleuven brengt AI-gebaseerde analyse, zoals gezichtsherkenning, binnen het bereik van kleine ondernemingen en huishoudens.

Met de DVA1622 kunnen thuisgebruikers, winkeleigenaars en anderen twee slimme analysetaken tegelijk laten uitvoeren en tot 16 camera’s bewaken met een device dat zeer weinig ruimte in beslag neemt. Maar dat is nog niet alles. Anders dan de DVA3221 heeft de DVA1622 een HDMI-uitgang voor tot 16 streams op één scherm en ondersteunt hij lokale bediening via twee USB-poorten. Er is dus geen pc meer nodig om uw installatie te monitoren en beheren.

“We hebben de DVA1622 speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van kleine bedrijven en thuisgebruikers,” vertelt Tony Lin, productmanager voor bewaking bij Synology Inc. “Zij hebben een device nodig dat niet alleen de juiste capaciteit heeft, maar ook extra functies om ervoor te zorgen dat het kan worden gebruikt met een beeldscherm, muis en toetsenbord, als een zelfstandige alles-in-één-bewakingsoplossing.”

Specificaties

Sleuven voor opslag2
Max. Geheugen6 GB DDR4
Max. Aantal camera’s16
Max. Aantal DVA-taken2 (of 1 gezichtsherkenningstaak)
Lokaal beheerHDMI-video-uitgang
Toetsenbord- en muisbediening
Externe poorten1x HDMI
2x USB 3.2 Gen 1
1x 1GbE RJ-45

Bekijk hier de Synology DVA1622

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.