Synology HAT5300 Enterprise HDD

Synology 3.5 inch SATA harde schijven zijn ontworpen om veeleisende werklasten met grote volumes aan te pakken. Het ontwerp van deze schijf is specifiek geoptimaliseerd voor de opslagoplossingen van Synology systemen en maakt een hoge sequentiële doorvoer mogelijk. De schijven uit de SATA HAT5300-serie zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, gaan meer dan 300.000 uur validatie door en worden ondersteund door de beperkte garantie van 5 jaar van Synology.

Synology HAT5300-schijven zijn ontworpen om snelle en betrouwbare prestaties te leveren, zelfs voor een groot aantal clients. De HAT5300 serie biedt uitstekende prestaties voor grootschalige videobewaking, postproductie van multimedia en bestandsserveromgevingen op grote bedrijven. Ontworpen met de expertise op het gebied van opslagsystemen, worden de schijven ondersteund door een MTTF-rating van 2,5 miljoen uur, ondersteuning voor werkbelasting van 550 TB per jaar en aanhoudende schrijfcachetechnologie.

Optimalisatie, Prestatie, Betrouwbaarheid, Updates

De juiste harde schijven die topprestaties leveren voor bedrijven en speciaal zijn ontworpen voor Synology-toepassingen! De schijven zijn beschikbaar in 3 verschillende capaciteiten, 8TB, 12TB en de hoogste 16TB. De HAT5300 serie is geschikt voor verschillende modellen van Synology, denk hierbij aan de Synology SA serie maar ook de DS1621(XS)+, RS2421(RP)+ en de DS220+ zijn geschikt voor deze schijven.

Klik hier voor de actuele voorraad van de verschillende capaciteiten!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.