Synology NVMe solid-state drives voor bedrijven

De Synology SNV3410/3510-serie NVMe SSD’s is ontworpen om slim met Synology DiskStation Manager (DSM) samen te werken voor het verhogen van de I/O-prestaties. De krachtige NVMe-schijven versnellen de trager werkende, traditionele harde schijven voor een kosteneffectieve, plaatselijke upgrade van bestaande systemen.

Consistent snelle caching voor 24/7-omgevingen

De SSD’s van de SNV3410/3510-serie, speciaal ontworpen voor Synology-systemen, zijn gebouwd om de meest consistente prestaties te leveren. Elke schijf is goedgekeurd voor tot 400.000/70.000 4K willekeurige lees-/schrijf-IOPS tijdens de bruikbare levensduur van de schijf. Het uithoudingsvermogen tot 1.022 TBW staat borg voor een lange levensduur.

Bescherming van de gegevensintegriteit

Volledige end-to-end-gegevensbescherming en bescherming tegen stroomuitval (alleen de SNV3510-serie) waarborgen de gegevensintegriteit en voorkomen beschadiging tijdens onverwachte uitschakeling.

Speciaal gebouwd voor Synology NAS

De Synology SNV3410-/3510-SSD’s zijn na elke technische herziening grondig gevalideerd voor gebruik in Synology systemen. Alle firmware en componenten zijn zorgvuldig gecontroleerd. Alle producten zijn blootgesteld aan intensieve I/O-belasting, herhaaldelijk aan- en uitzetten en thermische belastingtests om te garanderen dat ze voldoen aan de strengste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen.

Klik hier voor het model SNV3410 en hier voor het model SNV3510

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.