Synology SPOT

Synology Photos, een alternatief voor foto oplossingen in de public cloud. Synology SPOT biedt verschillende functies die het gebruik van Synology Photos snel en simpel maakt. Ideaal voor de professionele fotograaf of de hobby fotograaf. Hieronder enkele mogelijkheden en voordelen:

Alles-in-één fotobeheer

Blader door je foto’s in chronologische volgorde of in mapstructuur, filter foto’s op eigenschap en laat elk account zijn eigen foto-opslag beheren of schakel de Shared Space-functie in om samenwerking mogelijk te maken.

Foto’s ordenen met albums

Met de eenvoudige organisatie van Synology Photos kun je foto’s in verschillende albums ordenen door er tags aan toe te wijzen zonder onderliggende bestanden te dupliceren. Kies uit automatische, voorwaardelijke of aangepaste albums.

Deel je foto’s veilig

Deel je foto’s veilig met andere gebruikers of klanten, terwijl je de toegang tot andere bestanden beperkt. Deel als een album door koppelingen voor delen te maken en wachtwoorden of vervaldatums in te stellen voor elke link om de toegang tot uw foto’s te beperken.

Sneller door afbeeldingen bladeren

De algehele prestatieverbetering zorgt voor een snellere en soepelere ervaring. Schakel over naar de lightbox-modus waarin het bekijken van afbeeldingen drie keer sneller is dan Moments, of navigeer soepel in de tijdlijnweergave, zelfs wanneer u duizenden foto’s per dag laadt.

Nieuwsgierig geworden in Synology SPOT? Schrijf je dan nu in voor het Webinar op 26 oktober 2021 om 14:00 uur.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.