Synology Surveillance Station 9.0

Supercharged monitoring met eenvoudigere implementatie-opties en uitgebreide AI-aangedreven mogelijkheden. Maak kennis met de meest geavanceerde en veilige bewakingsoplossing die is ontworpen voor jouw Synology-systeem, Surveillance Station 9.0 (beta). Houd je beveiliging op locatie onder controle met de vernieuwde interface die ontworpen is om flexibeler en makkelijk aanpasbaar te zijn voor elke implementatie.

  • Samen sneller
  • Flexibele lay-out
  • I/O-widgets
  • Uitgebreide bewaking

Makkelijker op te schalen
Zorg dat je implementatie, ongeacht de grootte, in een mum van tijd aan de gang is en beheer deze effectief en gemakkelijk met nieuwe functies die zijn ontworpen om tijd te besparen.

Geassisteerde camera-inzet
Begin sneller met het beschermen van grote implementaties met snellere wizards voor het importeren en onboarding van camera’s. Zoek automatisch camera’s of specificeer IP-bereiken om de nieuwe batch-compatibele camerawizard te starten voor een veel meer gestroomlijnd proces. Migreer en batch-import, stel camera’s al in één keer in met spreadsheets. Repliceer snel instellingen tussen camera’s om je bestaande installatie eenvoudig uit te breiden.

Houd alles in de gaten
Weet in één oogopslag waar camera’s zijn geplaatst, gebeurtenissen worden geactiveerd en meer met een opnieuw ontworpen kaartweergave met meerdere verdiepingen en meerdere locaties. Bekijk vooraf geactiveerde gebeurtenissen direct op de kaart met automatische zoomfuncties om de belangrijkste weergaven in beeld te brengen.
Groepeer plattegronden samen voor een beter begrip van waar camera’s zich bevinden en gebeurtenissen plaatsvinden. Plaats je camera’s en lay-outs op locatie rechtstreeks op Google Maps of OpenStreetMap voor een beter situationeel bewustzijn, zelfs op meerdere of grotere sites.

Probeer de bèta versie nu! Profiteer als eerste van de nieuwe functies en verbeteringen van Surveillance Station 9.0. Klik hier voor DSM 6.2 en DSM 7.0

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.