Synology Webinar, C2 Identity en C2 Transfer

Dinsdag 22 februari om 14 uur geeft Synology een Webinar over Synology C2. Implementeer een hybride cloudarchitectuur om privacy en prestaties te combineren met gebruiksgemak en schaalbaarheid. Klik hier om je aan te melden.

Hou er rekening mee dat deze Webinar in het Engels wordt gegeven

C2 Indentity, cloud-gebaseerde oplossing voor directorybeheer

  • Gecentraliseerd beheer voor meer efficiëntie

Helpt IT-personeel bij het beheren van verschillende aanmeldingsreferenties en toegangsrechten, lokale services en apparaten in de organisatie via één interface, en SSO te gebruiken voor aanmelding met één wachtwoord.

  • Lastenverlichting voor het IT-personeel

Door gebruikers een zelfbedieningsportaal te bieden, kunnen werknemers informatie bijwerken zonder de IT-afdeling lastig te vallen.

  • Flexibele keuzes, evenwichtige begroting

Afhankelijk van de grootte van je organisatie kun je flexibel het juiste aantal mensen voor jouw plan kiezen, waardoor je de beheerskosten effectief verlaagt.

Klik hier voor meer informatie over C2 Identity

C2 Transfer, veilig en betrouwbaar delen van bestanden

Je kunt de bestanden of mappen die je nodig hebt eenvoudig en veilig verzenden in slechts een paar stappen. Ongeacht de grootte van jouw organisatie – van een individu, een team van vijf tot zelfs een onderneming van 100 personen: er is een oplossing voor je.

  • Centraal beheer

Via één console kunnen de zendstatus en logboeken worden bekeken en kunnen toestemmingen voor verschillende medewerkers worden ingesteld.

  • Gegevensencryptie, identiteitsverificatie

Endpoint-to-end encryptiebescherming zodat zelfs Synology C2 jouw gegevens niet kan zien; identiteitsverificatie van de ontvanger laat je er zeker van zijn dat je naar de juiste persoon verzendt.

  • Geavanceerde inhoudsbescherming

Stel instellingen in voor de bescherming van de inhoud, zoals een zwevend watermerk, het aantal downloads en een tijdslimiet, om de digitale activa van uw organisatie te beschermen.

Klik hier voor meer informatie over C2 Transfer

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.