Synology Webinar: Surveillance Station

In deze webinar bespreekt Evgeniya Paliy, Product Manager bij Synology, de verschillende features van Surveillance Station, de betrouwbare en intuïtieve oplossing van Synology die u intelligente videobewaking en beheertools biedt om uw kostbare bezittingen te beschermen. De webinar zal in het Engels worden gepresenteerd.

Tijdens deze webinar komt u meer te weten over de essentiële features van Surveillance Station, zoals livebeeld, beheer van uw opnamen en meldingen. Daarnaast wilt Synology, na de Covid-19-pandemie, enkele van de handige features voor onze Surveillance Station B2B-gebruikers uitlichten, zoals People Counting en Crowd Detection, twee functies die wellicht erg handig kunnen zijn voor uw onderneming.

Wat is Surveillance Station?
Surveillance Station biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf, huis en andere omgevingen te beschermen en levert intelligente monitoring- en videobeheertools om uw waardevolle eigendommen te beschermen.

Features beschikbaar bij Surveillance Station
Met Surveillance Station zijn er eindeloze mogelijkheden om u de beste op maat gemaakte ervaring te bieden om aan uw beveiligingsbehoeften te voldoen, zoals: live-weergave en waarschuwingen, opnemen en afspelen, uitgebreide camera-ondersteuning en nog veel meer!

Uitgebreide camera-ondersteuning
Dankzij de native ondersteuning voor meer dan 6000 soorten camera’s en videoservers van meer dan 100 bekende merken, kunt u Surveillance Station eenvoudig in uw bestaande configuratie integreren.

Registreren voor de webinar kan via deze link.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.