VPN Plus-licenties gratis tot 30 september 2020 vanuit Synology

“” We leven in ongekende tijden. Werknemers worden gedwongen om op afstand te werken, zelfs als bedrijven er niet klaar voor zijn. De afgelopen twee maanden hebben we het VPN Plus-gebruik zien vervijfvoudigen. Om meer bedrijven toegang te geven tot een gemakkelijk te implementeren VPN-oplossing, stellen we de VPN Plus-licenties gratis ter beschikking van 6 april tot 30 september 2020.”

Gratis, zonder verplichtingen

VPN Plus client en site-to-site licenties zullen gratis zijn via de in-app store op Synology Routers. Er hoeven geen extra stappen te worden ondernomen. Licenties blijven gratis verkrijgbaar tot 30 september 2020. Alle licenties die gedurende deze periode worden aangeschaft zullen niet verlopen.

Wat is VPN Plus?
VPN Plus is een uitgebreide oplossing die meerdere protocollen en verbindingsmogelijkheden ondersteunt.

Site-to-Site VPN
Verspreid personeelsbestand? Maak verbinding met andere locaties om middelen te delen en vermijd de noodzaak om een VPN-toegang op elke klant in te stellen. Ondersteunt ook Microsoft® Azure™ VPN-gateways voor bedrijven met hybride cloudomgevingen.

Monitor & Management
Real-time statistieken en rapporten stellen de IT-afdeling in staat om snel het netwerkbeleid te monitoren en te verfijnen. Bandbreedtecontrole, AD/LDAP-ondersteuning en verbindingslogging zijn allemaal standaard.

Klik hier voor meer informatie over VPN Plus

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.