WD Purple Pro, Surveillance HDD

WD Purple Pro-drives zijn ontworpen voor geavanceerde recorders met AI-ondersteuning, servers voor videoanalyse en oplossingen voor deep learning die aanvullende capaciteit, prestaties en workloadmogelijkheden vereisen.

Opslag voor geavanceerde Smart Video-oplossingen
WD Purple Pro-drives zijn uitgerust met AllFrame™ AI-technologie, die helpt het frameverlies te verminderen en de algehele videoweergave te verbeteren. Zij maken niet alleen opnemen van meerdere streams per camera mogelijk, maar ondersteunen ook tot 32 AI-streams per drive voor analyses voor Deep Learning binnen het systeem.  WD Purple Pro-drives bieden tevens prestaties van ondernemingsniveau, gegevensintegriteit en betrouwbaarheid van de drive, met name in grootschaligere systemen en behuizingen waarbij operationele trillingen aanwezig zijn.

Ontworpen voor betrouwbare werking in geavanceerde high-performance Smart Video-oplossingen
Met een MTBF tot 2,5 miljoen uur (12 TB, 14 TB en 18 TB), zijn WD Purple Pro drives ontworpen voor geavanceerde Smart Video-oplossingen die 24/7 actief zijn. Met corrosiewerende onderdelen en ondersteuning voor meerdere posities, leveren WD Purple Pro-drives betrouwbare prestaties, zelfs onder zware omstandigheden in grote beveiligingssystemen.

Kenmerken:

  • Ontworpen met geavanceerde mogelijkheden die nodig zijn voor high-end Smart Video-oplossingen
  • Krachtige prestaties, grote betrouwbaarheid en uitgebreide workloadmogelijkheden voor geavanceerde recorders met AI-ondersteuning met inbegrip van RAID- en JBOD-configuraties.
  • Ondersteunt een werkbelasting tot 550 TB per jaar.
  • Ontworpen met corrosiebestendige onderdelen voor barre omstandigheden en met extra robuustheid voor behuizingen met meerdere posities

De WD Purple Pro drives zijn verkrijgbaar in de capaciteiten: 8TB, 12TB, 14TB, 18TB. Klik hier voor meer informatie en de actuele voorraad.Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.