Western Digital kleur bekennen

Interne opslag is een noodzakelijk onderdeel van ieder bedrijf en huishouden. Hier bewaar jij je gegevens, bestanden, documenten, foto’s, muziek en meer. Hier zijn ook je apps, programma’s en besturingssysteem te vinden. Maar is het ook de plek waar je als zakelijk bedrijf je belangrijke zaken op bewaard. Interne opslag is eigenlijk wel onmisbaar te noemen.

Westen Digital maakt het je gemakkelijk en is beschikbaar in verschillende capaciteiten en kleuren, allemaal gemaakt voor verschillende doeleinde. Zij proberen hier in de behoefte te voorzien van de vraag en het aanbod van de (zakelijke) consument.

Western Digital vervaardigt een breed scala aan harddrives (HDD) en Solid State-drives (SSD) voor vrijwel elke toepassing. Deze drives kunnen hulp bieden aan iedereen, van studenten of incidentele gebruikers die lichte dagelijkse taken uitvoeren tot kleine bedrijven die intensieve ondernemingstaken.

De WD Blue-serie (PC)

WD Blue biedt computerprofessionals het vermogen dat zij nodig hebben. WD Blue HDD’s en SSD’s zijn ideaal voor de PC, desktops, laptops en all-in-one pc’s in een reeks van verschillende formaten en grote opslagcapaciteiten.

De WD_BLACK-serie (Gaming)

WD_BLACK is een prima keuze voor een superieure gamingervaring en om elke pc of laptop een prestatieboost te geven. Met WD_BLACK kan je de ultieme gamingmachine bouwen om je tegenstanders het nakijken te geven.

De WD Red-serie (Draadloos opslag)

WD Red-drives zijn speciaal ontworpen voor gebruik in NAS-behuizingen (Network Attached Storage), variërend van een enkele drive tot maximaal 24 drives in een enkele NAS. Deze drives zijn geschikt voor persoonlijke cloudapparaten zowel thuis als op kantoor. WD Red-drives, die zijn ontworpen om samen te werken bij het leveren van hoge snelheden en het spiegelen van gegevens, zijn bestand tegen de hitte, trillingen en altijd beschikbare omgeving van NAS-behuizingen.

De WD Purple-serie (Beveiliging)

WD Purple is de exclusieve lijn van drives die speciaal zijn gebouwd om te voorzien in de behoeften van videobewakingssystemen voor thuis en/of zakelijk. De WD Purple HDD’s bieden krachtige opslagvoorzieningen met hoge capaciteit voor Smart Video-opname met AllFrame-technologie om het frameverlies te helpen beperken en opnamen in HD-resoluties te bieden.

De WD Gold-serie (Datacenters)

WD Gold is de oplossing voor uitdagingen bij ondernemings- en bedrijfsopslag. WD Gold-drives, die zijn ontworpen voor gebruik in gegevenshubs van kleine bedrijven, zijn gebouwd om te voorzien in de behoeften voor 24/7 continue gegevenstoegang, schrijfbewerkingen en levering.

Met bovenstaande informatie is het een stuk eenvoudiger om te beslissen welke drive geschikt is voor jou. Denk hierbij aan je eigen webshop (zakelijk) of misschien wel de beveiliging van je pand. Western Digital biedt de juiste Drive voor elke gewenste situatie. Klik hier om de gehele actuele voorraad te bekijken.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.