Western Digital streeft ernaar onze planeet te beschermen

Het begint allemaal met de manier waarop Western Digital deze innovaties uitvoert en hoe zij de producten verpakken. Het gaat hierbij om het hele proces, vanaf het begin in het productieproces tot het laatste gebruik van een product. Western Digital streeft ernaar om te besparen en te beschermen en heeft hier een speciaal team voor samengesteld.

Niet alleen is het team voortdurend op zoek naar manieren om het fysieke afval te verminderen, maar in 2020-2021 hebben zij het energieverbruik bij de productie met meer dan 43% verminderd. Waardoor er uiteindelijk 45 ton minder afval op de vuilstortplaats terecht kwam.

Veel van de producten van Western Digital bevatten gerecycled aluminium. Het is dan ook de prioriteit om te kijken hoeveel zij hiervan kunnen gebruiken en in welke producten zij dit kunnen toepassen. Deze manier hebben zij ontworpen om te besparen maar ook om te beschermen. Daarnaast evalueren en ontwerpen zij steeds opnieuw. Hierdoor heeft Western Digital 12.000 bomen bespaard alleen al door het meeste verpakkingsmateriaal te recyclen.

Western Digital zal altijd blijven zoeken naar innovatieve en nieuwe manieren om het afval te verminderen, het verpakkingsmateriaal te recyclen en het stroomverbruik te besparen.  Zij houden zichzelf aansprakelijk voor de impact door jaarlijkse uitstootcijfers voor broeikasgassen en het jaarlijks waterverbruik bekend te maken. Deze cijfers worden geverifieerd door externe instanties. Waarbij er als doel gesteld is om de uitstoot met 42% te verminderen tussen 2020 en 2030.

Western Digital zal zich blijven inspannen om te verminderen, te recyclen, hergebruiken en te besparen, voor nu, voor de planeet en voor de toekomst.

Klik hier voor meer informatie en wat Western Digital al heeft bereikt!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.