Western Digital Ultrastar HDD

Ultrastar harde schijven bieden een tot 10 keer zo hoge werkbelasting als harde schijven voor desktopcomputers en maken gebruik van geavanceerde technologieën voor betrouwbaarheid, energiezuinigheid en prestaties van ondernemingsklasse. De compleet opnieuw ontworpen Ultrastar harde schijven, die zijn bedoeld als ultrarobuuste opslagapparaten, vormen de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Hoge werkbelasting
Ultrastar harde schijven, die betrouwbare prestaties leveren in elke opslagomgeving, zijn ontworpen voor een werkbelasting tot 550 TB per jaar. Ultrastar-schijven maken gebruik van geavanceerde technologieën voor betrouwbaarheid, energiezuinigheid en prestaties van ondernemingsklasse.

Opslag van bedrijfsklasse waarop u kunt vertrouwen
Met een MTBF tot 2,5 miljoen uur zijn Ultrastar harde schijven gebouwd voor duurzaamheid en betrouwbaarheid voor dag-en-nachtgebruik in de meest veeleisende opslagomgevingen en bieden zij een beperkte garantie van 5 jaar.

HelioSeal-technologie
De HelioSeal-technologie, die is opgenomen in meer dan 30 miljoen harde schijven van Western Digital (in schijven van 8 TB of meer), biedt hogere capaciteiten en minder turbulentie in grote opslagarrays. En nu is de HelioSeal-technologie in de praktijk getest en beproefd voor levering van een hoge capaciteit, een grote betrouwbaarheid en een grote energiezuinigheid waarop u kunt vertrouwen.

Klik hier voor de verschillende capaciteiten en de actuele voorraad.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.