Bedien SABnzbd vanaf je iPhone of iPad

mzl-ahkxaidf-480x480-75.jpgOokal heb je het downloaden van TV series en films volledig geautomatiseerd met Sick Beard en CouchPotato op een Synology NAS, soms wil je toch nog even een download met de hand toevoegen of de status van de lopende downloads bekijken. Als je een iPhone of iPad hebt kun je natuurlijk gewoon SABnzbd in je browser openen, maar dan kun je nog steeds geen NZB’s toevoegen. Met de app SabMobile kan dat wel.

Met deze app kun je de status van je downloads zien, categorieen wijzigen, én je kunt via de ingebouwde browser eenvoudig NZB’s downloaden en naar SABnzbd sturen. Ook is het mogelijk om NZB sites als zoekmachine toe te voegen, maar doordat er een volledige browser aanwezig is gebruik ik die functie eigenlijk niet.

Deze app is een must have voor SABnzbd gebruikers met een iPhone of iPad. Weer een reden minder om je PC aan te zetten of je notebook uit de la te pakken.

Download via iTunes (€ 2,39)

4 gedachten over “Bedien SABnzbd vanaf je iPhone of iPad”

 1. Beste Björn,

  Ik heb mijn iphone moeten herstellen en de apps voor mijn nas opnieuw moeten installeren, nu gebruik ik de door jou aangegeven app sabmobile maar als ik die opnieuw instel vraagt hij om de API key, maar ik weet even niet meer waar ik die vandaan tover, kun jij mij helpen?

  Dank je wel
  Philip Paul

 2. Beste Bjorn,
  Of andere forumgebruikers. Ik heb het volgende probleem, sabmobile werkt perfect maar als ik de app afsluit en weer wil gebruiken dan moet ik keer op keer de serverinstellingen opnieuw ingeven ondanks dat k voor instellingen opslaan heb gekozen. Ook opnieuw installeren helpt niet. Ik heb de app officieel gekocht maar daarvoor wel een gekraakte versie even in gebruik gehad om te kijken wat het was. Hierbij detecteerde hij ook dat het een gekraakte versie was maar hij werkte wel. Kan mijn probleem hier mee te maken hebben? Iemand een idee hoe ik het zo kan instellen dat hij de serverinstellingen wel gebruikt?

  gr Robbert

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.