Headphones krijgt nieuw uiterlijk

Als je veel muziek downloadt is het programma Headphones een mooie aanvulling. Dit programma zoekt automatisch naar gewenste artiesten of albums en zorgt ervoor dat deze via Sabnzbd, NZBGet of een torrentclient binnengehaald worden. Headphones draait op een PC, maar kan ook geïnstalleerd worden op een Synology NAS.

Tot nu toe zag Headphones er wat ouderwets uit, maar door de inspanningen van Elmar Kouwenhoven is dat nu verleden tijd. Elmar heeft de laatste weken besteed aan het maken van een compleet nieuwe interface die er naar mijn bescheiden mening fantastisch uitziet.

Daarnaast is er Last.FM integratie toegevoegd voor ontbrekende covers en artiest bio’s.

 

Om de nieuwe versie binnen te halen open je Headphones en klik je bovenin op ‘update’.

Meer info.

1 gedachte over “Headphones krijgt nieuw uiterlijk”

 1. @Oscar: Is heb alleen de interface gemaakt. Het kan wel snel gaan. Het punt is als je Headphones net geïnstalleerd hebt gaat het langzaam omdat de artiesten informatie bij MusicBrainz wordt opgevraagd, maar zij hebben dit geblocked. Wat je dan kan doen is:

  – Eenmalige donatie en een VIP headphones server gebruiken (http://headphones.codeshy.com/vip/)
  – Zelf een mirror op je eigen server installeren (https://github.com/rembo10/headphones/wiki/Setting-Up-a-Local-Musicbrainz-Mirror)
  – Een VM installeren van Musicbrainz (http://musicbrainz.org/doc/MusicBrainz_Server/Setup)

  Zelf heb ik een eenmalige donatie gedaan en werkt het vlekkeloos, anders had ik de interface nooit kunnen maken, mij te langzaam. Ik hoor wat je zegt, maar dit is tot nu toe de enige mogelijkheid.

  Elmar

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.